söndag 12 april 2015

Påsklov!

Vi firade en härlig påskhelg på landet, så skönt! Tyvärr glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder till bloggen vilket var tråkigt då vi njöt av många härliga skogspromenader. En hel del bus blev det också och mycket mys förstås.

Jag märkte under helgen att Yougi var stel och att han började halta och hade svårt att ta sig nerför trapporna mot slutet av helgen. Så det blev att ringa veterinären när alla röda dagar tog slut och vi kom hem från landet för en koll på Yougi. Som vanligt när det hänt något av hundarna något så tror jag alltid det värsta... så ont i magen jag hade innan besöket. Vi fick en tid i onsdags och veterinären klämde noggrant igenom honom och kände precis som jag märkt att han inte riktigt ville böja på frambenen och hon märkte även av ett bakben. Däremot visade han ingen hälta alls hos veterinären så vi kom fram till att vi skulle börja med Rimadyl för att se om det bara handlar om en inflammation eller något annat. Det allra bästa just nu är att Yougi är glad och pigg igen mot hur han var till helgen då han verkligen var låg och deppig. Den här stelheten och hältan har jag märkt tidigare och med vila har det gett sig men det är oroande att det kommer tillbaka hela tiden... Nu går han i alla fall på smärtlindring och det allra viktigaste är att han slipper ha ont!

Så här glad och busig är Yougi nu på smärtlindring och det är verkligen värt allt!


Till lite roligheter! På torsdags kväll så var Ozzy och jag på privatkurs hos Trofasthund och tränade Nosework tillsammans med Lystra och hennes matte, så himla skoj och nyttigt att fila lite extra på Ozzys och mitt samarbete. Nosework är så grymt roligt!

På torsdagskvällen följde även Lystra med oss hem över helgen, så roligt att få "låna" henne ibland när hennes matte behöver hundvakt.

Fina, goa BusLystra!

 
Vi har haft många dagar med underbart väder och vi har verkligen tagit till vara på de soliga timmarna med härliga promenader och så har vi även njutit av solen på altanen. Så sköna, härliga lediga dagar har vi haft.

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!