söndag 12 april 2015

Söndag!

Lördagen blev en lugn dag här hemma då hundarna fick lite vila och vi människor firade Husse som fyllt år, så här hemma hade vi huset fullt. Hundarna tog det hela med massor av gäster med ro och låg mest i solen och njöt!

 
Söndagen vår sista dag på vårt härliga påsklov och den tillbringade jag och hundarna där vi trivs som bäst, i skogen tillsammans med Cliff och Ida med deras matte.
 
Vacker skog att tillbringa fem timmar i!
 
 
Trööött - skönt med paus!

 
Jester kan verkligen konsten att njuta av livet!

 
SötOzzy!

 
Tänker du inte dela med dig av matsäcken?!

 
Yougi tar igen sig en stund.

 
Snygga Cliff!

 
Så skönt i solen!


Lystra är inte den som lägger sig och ner och vilar bara så där men även hon slog sig ner i solen och njöt, tror allt hon var lite trött...

 
Imorgon är det måndag igen och vardagen är här igen... men den här veckan har verkligen gjort gott i kropp och själ, vi har verkligen haft härliga och mysiga dagar under de här 10 dagarna. Här hemma är alla Fyra nu riktigt trötta och jag tror allt de kommer tycka att det blir skönt med lite vila imorgon när matte och husse ska iväg och jobba. Fina Lystra har åkt hem till sig nu också, det blir allt bra tomt utan henne här hemma samtidigt som jag njuter av att bara ha mina här hemma nu. Nu är vi laddade för en ny vecka!
 

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig tur vi hade med vårat fina hund gäng!
    Det gör vi om snart igen eller hur?
    Kramar Eva-Lena Cliff&Ida

    SvaraRadera
  2. Vilka mysiga promenader ! Synd att jag bor så långt ifrån annars skulle jag/vi gärna hakat på !

    SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!