fredag 1 juli 2016

Maj!

Kan helt ärligt säga att jag har ingen aning om vart maj och juni tog vägen i år, svisch sa det bara! Maj har varit en härlig månad med många promenader och roliga hundsaker. Visst kanske var maj lite kall men vitsipporna tänk så länge de stod sig i år, en vacker tid har vi haft!

Bilder säger mer än 1000 ord och jag tror bilderna får tala för sig själva!
 
En liten utflykt till Våtmarkerna i Oxelösund, så vackert!

 
Så många krokodiler såg vi inte precis...

 
den här filuren var nog de närmaste krokodil vi hittade.
 
 
 
Bara de Två små var med, det var en varm dag så de stora Tre fick vara hemma med Husse och Lillhusse.


De bästa stunderna är ändå när vi är alla tillsammans på promenaderna, mina fantastiska Fem!

 
Men varma dagar har jag behövt dela på mina Fem... Gilly och Yougi har inte klarat varma dagar alls bra, framför allt inte Gilly som i år inte ens vill gå om det är varmt ute. Jester ligger mittemellan och han följer glatt med om det inte varit alldeles på tok för varmt. Ozzy och Melvin älskar det varma vädret som vi hade ett par dagar i maj, deras bästa väder! 


 
Hela gänget fick vara hos hundvakt när vi tog oss en kryssning till Helsingfors. Systeryster hade tre av hundarna, de Två små och Jester och bästa vännen hade de där kattjägarna... Gilly och Yougi (hos systeryster bor det katter). Tack snälla, jag vet att alla mina hundar hade det bäst!

 
Den största händelsen i maj var nog allt ändå Iris, fina men helt galna pussgurkan Iris! Vilken lycka, en mer efterlängtad hund får man nog leta efter. Stort grattis bästa vännen till en fantastisk hund, om än lite smått galen men det växer hon ifrån om sisådär 3-4 år.


1 kommentar:

  1. Härligt vi hade vid Oxelösunds våtmarker, med underbart väder!Så fint du skrivit om min lilla älskade Iris. Kramar Eva-Lena

    SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!