lördag 27 december 2014

Julhelgen!

Om nu oktober, november var mörka så bjöd verkligen julhelgen på motsatt väder! Äntligen kom kylan så vi slapp all lera, frosten lyste upp och lite snö kom det till och med på juldagen (lite till har det kommit nu).

Julafton var en lugn dag som vi först firade här hemma för att sen åka ut på landet för att fortsätta fira. På landet blev vi kvar hela familjen till annandagskvällen och hundarna och jag vi passade verkligen på att njuta av flera timmar långa promenader!

Hundarnas adventskalendrar- varje dag i december fram till julafton har vi öppnat luckor med gott godis till hundarnas glädje!

 
I år blev det julklappar som smakade gott till hundarna!
 
 
Juldagen!

 
Luktar gott...

 
Ett av våra godisställen. Hundarna vet precis och stannar och tittar på mig när vi kommer hit och vet att jag slänger ut lite godis till dem.


 
Trött myshög efter flera timmar ute på promenad!

 
Annandagen!

 
Borta bra men hemma bäst... Nu är vi hemma igen och idag har vi mest bara tagit det lugnt här hemma, en vilodag behöver man ibland. Hundarna har varit trötta efter att ha varit borta ett par dagar och gått långa promenader och busat på tomten så idag har vi bara laddat om batterierna för imorgon väntar nya äventyr som på sitt sätt också laddar batterierna...
 
Jag hoppas ni alla haft en lika underbar julhelg som vi och jag vill passa på att önska er en God Jul och en God fortsättning så här i efterskott!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!