måndag 29 december 2014

Vinterpromenad!

Igår träffade vi våra bästa vänner för en långpromenad i Ryssbergen, en av våra favoritskogar. Det var verkligen en sån där underbar promenad med glada hundar, goa skratt och massor av prat om hundar förstås! Det var en riktigt kall dag, temperaturen låg runt 10 minus men alla hundarna som behövde var välklädda och alla var de pigga och glada hela promenaden om man nu bortser från att Jester protesterade till en början över att behöva ha täcke... Samma visa varje vinter, men utan täcke fryser han faktiskt så i det läget vet matte bäst!

Ozzy är den som man skulle tro inte klarar kylan så bra men med bra vintertäcke och lösspring där han kan bestämma farten själv och på så sätt hålla värmen så tycker han om att vara ute precis som de andra hundarna! De största protesterna från Ozzy är innan vi kommer ut och det handlar om att han inte vill ha täcke på sig... men precis som för Jester så vet matte bäst när man ska vara ute i flera timmar! Hörde en klok person säga att de blir vad man gör dem till och det ligger nog mycket i det även om vissa individer fryser mer än andra precis som i alla raser.
 
Som ni ser full fart på Ozzy, den där röda lilla pricken!

 
Härligt väder och underbar natur, en riktig vinterdag!
Ett ordentligt påklätt gäng, redo för flera timmar ute i skogen!

 
Jag och mina fina!
 
 
Våra fina vänner Collien Cliff och Greyhounden Ida! 


 
GillyBus fick springa av sig det sista innan vi åkte tillbaka hem och sprang som en toka gjorde hon i snön, mitt bustroll!


 

1 kommentar:

  1. Hej!
    Så mysigt vi hade, trots kylan!
    Kramar Eva-Lena&Ida&Cliff!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!