tisdag 29 mars 2016

Blå himmel!

Jester, min bästa vän som funnits vid min sida i 6,5 år. Tänk han fyller snart 8 år och det märks... de klokaste ögonen och med en nos som blir ljusare för varje dag. Kan inte i ord beskriva vad han betyder för mig den här hunden!
Yougi, min läromästare som levt hos oss i 6 år. Vart tar åren vägen... 9 år har han hunnit fylla eller så är det mer eller mindre med Yougi är det ingen som vet. Ansiktet blir vitare för varje vecka som går och hans kropp säger stopp ibland men så glad på sitt sätt min fina vän.

Gilly min prinsessa, lika galen nu som då även om galenheten mer beror på envisheten idag... 7 år är hon och hon har förgyllt mitt liv i snart 6 år, min älskade tokfia som inte verkar åldras mycket till utseende men även hon börjar faktiskt bli tröttare det märks speciellt nu när värmen börjar komma!
Ozzy, min lilla Ozzy. Den goaste som finns och min själsfrände här i livet. Tänk att han nu hunnit fylla 8 år, inte för att det märks ett dugg på honom! Fortfarande lika pigg och glad, lite ljusare runt ögonen är det enda som avslöjar honom. I snart 3 år har han funnits här tätt intill som en del av mig, ja vi är nog allt en del av varandra, vi sitter liksom ihop.


Melvin vår nyaste stjärna i familjen och yngst med sina 2 år. Han kom in som en virvelvind och satte fart på oss alla här hemma för 4 månader sen. På kort tid har han kommit att betyda så mycket för oss alla. En sån kärleksfull hund, med mycket egen vilja och en härlig motor, en riktig drömhund, min drömhund!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!