fredag 30 december 2016

Förbereder oss...

Snart är det dags för årets skräcknatt, i alla fall för Yougi! Förra året gick väldigt bra ända fram till 12 slaget då några galningar till grannar brände av fyverkeripjäs efter fyverkeripjäs precis utanför vår tomt i områdets gemensamma lekpark. Även Melvin reagerade starkt men genom att skälla och bli orolig inte som Yougi som blir rädd, orolig och flåsar.


I år har vi förberett oss med adaptil i vägguttagen som nu setat i sen i onsdags och Yougi får även zylkene som han började med i onsdags också. Jag hoppas att det ska ge en lugnade effekt på hundarna, första året som vi provar! Hoppas även att det smälls mindre och framför allt inte precis utanför våra fönster.

Tänker på alla som far illa under nyårsnatten, alla vilda djur, våra sällskapsdjur/tamdjur och människor. Ja vackert är det på himlen det kan jag hålla med om men är det verkligen värt det...?

1 kommentar:

  1. Håller verkligen med dig. Det börjar bli dags att förbjuda fyrverkerier för privatpersoner!! Jag har tur som bor där det inte smälls alls (mer än jägarna under jaktsäsong)och hundar som inte bryr sig om skott/smällare. Kul att du skriver här igen, jag har saknat att läsa din blogg! kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!