söndag 10 augusti 2014

Oj, oj, oj redan augusti!

Så tog semestern slut och jag har redan hunnit jobba två veckor, vart tog juni, juli vägen, tänk att det känns så varje sommar. Som tur är temperaturen svalare igen, vi har fått lite regn men fortfarande har vi njutit av soliga dagar. Hundarna är piggare igen då det är svalare ute nu igen och de vill hitta på roliga saker, så härligt! Synd bara att matte är så trött av att börja jobba igen... men vi är snart inne i rutinerna igen! Snart drar även de första hundkurserna igång för den här hösten, så spännande!!!

Förutom att matte har varit trött av att börja jobba så har vi ändå hittat på lite skoj under de senaste två veckorna som gått från otroligt varma dagar till svalare härliga dagar.

Grinden har min pappa byggt färdigt och vi har målat den färdigt och hundarna passade samtidigt på att njuta av livet på landet!


 
Varm dag så då var det skönt med det svala golvet i verkstaden!


 
Färdig och på plats, så nöjd!
 
 
Vi har haft festdagar här i stan med bland annat knallar och tivoli och Lillhusse ville förstås ner och titta runt lite även om han i år inte tyckt att det där med karuseller alls är så skoj utan mest läskigt. Med på festdagarna fick Gilly och Ozzy hänga på. Gilly njöt av alla som ville klappa henne och hon var helt oberörd av allt ljud och allt folk. Ozzy tyckte det var lite jobbigt med alla som ville klappa honom men i min famn blev allt bättre och han kände att han fick vara ifred. Folk är ju lite galna som bara kastar sig över och ska klappa utan att fråga och inget jag gillar alls.
 
 
Vi har äntligen träffat våra bästa vänner igen både för fika hemma hos Cliff och Ida och för härliga promenader! Konstigt att vi nästan inte hunnits träffas alls under semestern, vi som hade en del planer men så slog värmen till... men nu så!
 
Älskar dessa Vinthundar och deras förmåga att trivas i varandras sällskap!

 
En härlig tomt för bus och lek har Cliff och Ida med matte och husse.


 
Vackra Cliff!

 
Yougi hittade en soffa att mysa i.

 
Sen har vi även hunnit med att fira en speciell dag men mer om det i nästa inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!