lördag 11 januari 2014

Bara vara tillsammans...

Den här veckan har gått i lugnt tempo och det har varit skönt efter förra veckan! Vi har mest bara myst, gått härliga promenader och bara varit tillsammans. När det händer något jobbigt som när Ozzy blev sjuk så inser man verkligen hur glad man ska vara varje stund tillsammans och det har vi verkligen varit den här veckan även om vardagen börjar rulla på. Något att verkligen alltid tänka på, vi ska verkligen vara rädda om tiden tillsammans och njuta av varje stund, jag borde själv bli mycket bättre på att leva här och nu, ett nytt mål för det nya året kanske!

Vädret har inte varit det bästa under veckan tyvärr, det har mest bara regnat kallt regn... inget väder för oss erkänner jag. Vi har passat på de stunder då vädret varit bra och början på veckan då hade vi faktiskt lite sol korta stunder på dagarna och de hann vi njuta av då jag var hemma och försökte pigga på mig efter febern. Vad är då bättre en promenad med de bästa vännerna i sol, det ger verkligen ny energi!

Med Ozzy är allt bara bra nu, vi har nu minskat ner antal portioner från 6 portioner om dagen som han åt de första dagarna hemma från Bagarmossen till 2 portioner per dag som han brukar äta. Tror Ozzy är lite missnöjd över det... äta flera gånger per dag det var verkligen lyx! Vi har nu mer och mer övergått till den vanliga maten, färskfoder och minskat ner skonkosten han ätit så nu äter han nästan bara sin vanlig mat igen och magen har varit bra hela tiden. Pigg och glad är han också så nu känns allt som vanligt och oron kan släppa helt, för visst är man orolig för att det skulle bli något återfall av något slag! Nu kan vi i alla fall säga att han är helt på benen igen!

Eftersom Ozzy ätit skonkost och skulle ta det lite lugnt de första 10 dagarna efter att vi kom hem så har träning lagts åt sidan, lite tråkigt tycker nog hundarna men bäst som de är så finner de sig i allt! Det har inte varit väder att träna ute och inne då har Ozzy blivit galen över att han inte fick träna då han inte fick äta godis av någon sort. Liten träningspaus är i och för sig alltid bra för oss alla för då är vi mer taggade när vi drar igång igen. Så nu ska klickern fram igen och vi har lite nya planer...

Den här helgen har vi bestämt ska bli grymt bra! Vi startade fredagseftermiddagen med spring och bus i hagen, mycket uppskattat som alltid speciellt av Gilly som verkligen älskar att springa och springa och springa. Visst alla vinthundar älskar att springa men hon njuter verkligen hela hon och hon är bara som ett stort leende, helt hög blir hon, så underbart att se! De andra tre är inte fullt lika galna som Gilly utan tar någon sväng sen räcker det... Utanför fönstret här hemma snöar det så äntligen får vi lite vinter och lagom till helgen! Det ser även ut som minusgraderna ska hålla i sig i 14 dagar så snön får ligga kvar, äntligen slipper vi lera och får lite ljus! Mest är det bara lite dun på marken än men de har lovat snö hela dagen idag och även lite imorgon, så kanske vi kan få några centimetrar, hoppas det gör jag!

Nu ska vi njuta av våran grymma helg! Idag blir det lite träning, träningsgodiset ligger redan färdigt i kylskåpet och vi ska även ut och njuta av en härlig promenad i snön! Imorgon ska vi träffa bästa vännerna för en härlig promenad i snön, som jag längtat efter snöpromenader! Sen ska vi även mysa massor och varje stund ska vi njuta av att vara tillsammans hela familjen, här och nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!