fredag 24 januari 2014

Pudersnö!

Visst är det väl ändå underbart med snö och än så länge har vi verkligen härlig snö! Det är inte för mycket eller för lite snö utan rätt lagom för vi kan fortfarande traska runt i skogen och det är härlig pudersnö. Pudersnö är perfekt för galen Gilly att härja runt i, mjukt och bra att springa i och hon och Jester de busar runt för fullt i snön när de leker i hagen, så härligt att se snömolnen som blir efter dem. Vi vill inte ha isig snö och skare för då är det slut på spring... blir så trasiga tassar då så vi njuter så länge det varar med härlig pudersnö!

 

Yougi och Ozzy är inte lika glada över snön för det blir kallt om tassarna och ingen av dem är något för att busa runt en massa. De tar ett par varv med busarna Jester och Gilly i ledingen men sen räcker  det och då vill de helst hem till värmen igen.



Inomhus märks det också en stor skillnad! Det är inte grusigt längre, helt underbart! Vi har nästan ingen päls att dammsuga upp heller, Jesters päls brukar ligga överallt men när kylan kom så sluta han fälla. Han fäller förstås mest på våren/sommaren men släpper hår alla månader förutom när kylan kommer. Han har rätt mycket päls och mycket underull min vackra röda prins, men det gör också att han klarar kylan bra. Finns för- och nackdelar med allt... Så dammsugaren har fått lite ledigt här hemma efter att ha gått på högvarv ett bra tag, skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!