tisdag 17 juni 2014

Skövde!

Den 8 juni fyllde min mormor 80 år och vi firade henne hemma hos min moster som bor i Skövde. Min moster är lycklig ägare till 2 Whippetkillar, 1 ung Salukitjej och 1 Greyhounddam. Jag hade med mig Ozzy och Gilly men Jester och Yougi de var hos hundvakt, hemma hos bästa vännerna så de hade en underbar dag! Rena Vinthundsparadiset blev det hos min moster kan man säga...

Ozzy han blev ordentligt uppvaktad av Whippetkillarna som kärade ner sig helt i Ozzy. Ozzy var till en början inte lika nöjd över uppvaktningen men rätt snart så märkte han vilken makt han hade då de backade så fort Ozzy sa till, tror allt han njöt över att vara bossen. Minst var tuffast kan man helt klart säga! Gilly hon tog ett par vändor på tomten sen låg hon mest i skuggan då det var en riktigt varm dag. Ett par gånger jagade hon däremot liten Saluki... kul när hon sprang tyckte Gilly som inte riktigt förstod at Lycka Saluki inte alls var med på noterna.

Ozzy med sina beundrare, Yatzy och Brynolf.
Vackra Lycka, en söt Salukivalp!


Gilly och Brynolf!


Gilly!


Bella (inte Pärlan även om hon är en pärla ;-)) en Greyhounddam som kan det där med att ta livet med ro om det nu inte gäller mat förstås...Lycka!


Yatzy!


Lycka och Bella!


Bella, Yatzy och Brynolf!

3 kommentarer:

 1. Det var så,skoj att ni var här! Visst är Bella en riktig pärla! 😉kramar till er alla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är hon, fniss! Skyller på medicinen och att klockan var alldeles för mycket... Fina Bella såklart!
   Kramar!!!!

   Radera
 2. Det var så,skoj att ni var här! Visst är Bella en riktig pärla! 😉kramar till er alla!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!