söndag 9 februari 2014

Myslördag!

Helgerna är extra mysiga då man kan göra lite extra skoj tillsammans! I lördags tog Lillhusse, jag och hundarna är härlig promenad ner till hamnen för att ge bröd till änderna. Lillhusse och Ozzy tyckte det var riktigt skoj, Ozzy stod på två ben och skrek mest hela tiden. Han ville gärna jaga änderna... det andra Tre brydde sig inte ett dugg om fåglarna, bara Gilly som undrade varför vi kastade bröd till änderna och inte till henne trots att hon visade hur duktig hon var på sitt! Härligt med en långpromenad tillsammans och extra skönt var det att komma hem och krypa ner framför en bra film i soffan alla i en hög för vi var lite blöta och frusna.

 
Inte så vidare skoj det där med änder...

 
En som tyckte det var roligt däremot! Roligast var tydligen när änderna jagade varandra...

 
En som gärna vill jaga änderna!
 

Nu är det inget roligt ute tycker jag, blaskigt och tråkigt!
 

I väntan på Lillhusse som fastnat i en snöhög... Ozzy är smart och har kommit på att man kan hoppa upp i vagnen då blir det varmare om tassarna när man måste vara stilla och vänta.

 
Nu är snön nästan borta helt i "vår" lilla skog, snyft det var en väldigt kort vinter! Men jag tycker bättre om att snön försvinner nu än att vi ska ha is och skare på snön som vi haft nu några veckor, det är ingen höjdare för hundtassar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!