måndag 31 augusti 2015

En helg på landet!

Vilken underbar sommarhelg vi haft, kanske den sista sommarhelgen så här i slutet på  augusti. Vi hade turen att tillbringa helgen på landet, så mysigt trots att Lillhusse blev sjuk i hög feber. På lördagen hade vi gäster och åt goda kräftor och hundarna fick mycket beröm för att de var så vackra, trevliga och väluppfostrade. De är verkligen bäst mina Fyra, så stolt över dem men väluppfostrade det kan vi diskutera... gästerna skulle bara veta! Hundarna vet i alla fall hur de ska göra för att charma gäster och sova gott i partytältet där det är varmt och skönt det är de bäst på.

Vi njöt i solen massor, bara att passa på att njuta för jag tror sommardagarna är slut nu... Eller alla utom Yougi njöt i solen, han hade bäddat ner sig inomhus, det finns ju flugor på landet! 
Min prinsessa börjar allt bli lite grå...

 
 
 
Det var varmt på dagarna så promenaderna tog vi rätt ut i skogen för att få så mycket skugga som möjligt och samtidigt ge bra träning för hundarnas muskler. Så vacker skog här på landet!


 
Litet skogstroll!

 
Två vackra killar!

 
Gilly tyckte inte det där med skogspromenader var något skoj! Det var varmt och så har hon lite ont i en tå som hon gjort illa när hon busade för ett par veckor sen. Det verkar som hon springer upp skadan nu så fort hon springer... och det gjorde hon på landet förstås! Blir till att hålla galenpannan i koppel ett par veckor och se om hältan ger med sig. Verkar inte vara någon fara när vi bara gått promenader utan hältan kommer tillbaka när hon just far fram som vinden vilket hon älskar.

 
Mina fina killar, alla spanar de åt olika håll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!