söndag 16 augusti 2015

Hundutställning i Norrköping!

Idag har jag varit på hundutställning igen den här gången i Norrköping och för alla raser, inte enbart för vinthundar. Jag slås alltid över hur skälligt det är på en vanliga hundutsällning mot en utställning med bara vinthundar, men visst är det roligt att se andra rasgrupper än bara vinthundar också! Tänk så många fantastiska raser det finns, riktigt roligt att gå runt och bara njuta av vackra hundar!

Men visst var det i vinthundsringarna jag fastnade... först var det Greyhound!Sen Galgo Español!Italiensk vinthund såklart!
Alltid så mycket kärlek i IG-ringen!


Men sötast för dagen var helt klart den här tiken, en liten Podengo portugues liso/pequeno! Jag blev helt kär! Nu ingår inte Podengo i rasgruppen vinthund utan i spets- och urhund men den ingår ändå i Svenska Vinthundsklubben. En fantastisk vacker ras som inte är så vanlig men som jag hoppas att intresset ökar för, för de verkar verkligen vara en trevlig, rolig och mysig ras!

Fashion Star Nova Prime!
Den enda rasen som jag inte hann med att se och som jag velat se var Cirneco dell´etna men det var bara 2 anmälda hundar så jag missade inte massor. Även om man vill så kan man inte vara överallt samtidigt! Jag är så nöjd med en trevlig dag med trevlig sällskap, en bra söndag helt enkelt!

Mina hundar fick vara hemma med husse hela dagen och med mig hem hade jag presenter i form av klövar att smaska på, uppskattat av gänget här hemma!


Ligger numera utspridda lite överallt här hemma... här är Gillys samling i soffan!
2 kommentarer:

  1. Hejhej! Det var jag som hade den spralliga italienaren och den något lugnare greyhounden från NNL. Kul att få ett ansikte bakom bloggen som jag har läst så länge! Det vore jättekul om man någon gång kunde få ihop en liten minträff så vi fick träffa dina hundar också och kvinnan som har greyhounden + collien. Ni verkar ha så fina promenad- och utflyktsområden hos er!

    SvaraRadera
  2. Hej! Åh det vore superskoj med en träff, det måste vi få till! Så skoj att träffa er också!
    /Camilla

    SvaraRadera

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!