måndag 4 november 2013

Ta igen helg...

Då hundarna fått mindre långpromenader än vanligt under förra veckan så blev det hundarnas helg! De skulle helt klart få tag igen den tråkiga veckan, inte för att hundarna protesterade mot mys i soffan precis och någon ur familjen har varit hemma under hela veckan så sällskap har de haft hela tiden.

Vi startade helgen med att åka till hundhagen för massor av bus på fredageftermiddagen för att sen mysa trötta hemma med märgben till fyrbenta och fredagsgodis till tvåbenta.

Lördagen då åkte vi hela familjen till hamnen, lite lata då vi inte har så långt att gå till hamnen egentligen. Men väl i hamnen kunde vi strosa runt ett par timmar och titta på spännande saker, det som var mest spännande var helt klart alla fåglar!












Vi hade tänkt att låta hundarna springa i hudrastgården i hamnen också när vi var där men det var rätt många hundar där hela tiden och sammansättning hundar såg inte ut att vara den bästa... vilket även hördes! Så vi tog bilen och åkte till hundhagen istället och lekte där i dimman som kom... härligt ensamma och härligt mycket bus. Ett gäng trötta hundar hade vi med oss hem...



På söndagen åkte vi till Ryssbergen med bästa vännerna och gick milen i härlig skog men i mindre härligt väder då det började regna efter 6 kilometer... Men vi hade en underbar promenad ändå!

 
Jester som alltid helt lös när vi går i skogen, så superduktig!


Även liten Ozzy kan gå helt lös när vi går i djupa skogen, en och annan fågel kan han möjligtvis jaga upp ur snåren men han springer inte iväg. Två superduktiga killar!


Hela gänget samlade på en regnig och mörk bild... Liten besökare var även med på promenaden, en Sheltie som heter Rossie och bor hos Cliffs och Idas mattes mamma och var med som sällskap på promenaden.

 
Liten Rossie ville inte vara med på bild alls... en sån go och lugn kille däremot! Så roligt att få träffa honom igen, han har varit med en gång förut när vi gått långpromenad.

 
När vi kom hem blöta och trötta efter långpromenaden så kan jag lova att alla hundarna och även matte försvann ner under varma filtar i soffan och sängen. En härlig helg har vi haft och nu är vi redo för nya äventyr, lite mer positiva äventyr önskar vi oss den här veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!