fredag 25 juli 2014

Målardagar!

Förra helgen och början på den här veckan har vi ägnat oss åt staketmålning här hemma... ett riktigt semesternöje! Vi ska nämligen sätta staket på vår framsida där vi redan tagit bort fula buskar som jag var så trött på. Det blir framför allt bra mycket finare med staket men även bättre för hundarna då de kan gå och skrota även på vår framsida. Tänk bara i höst sen när vi kommer hem från en lerig regnig långpromenad då kan jag bara släppa in dem innanför grinden och torka av dem utanför ytterdörren. Nu har man tagit in alla i hallen för att ha koll på dem, det kan ju komma en annan hund och full koll på alla Fyra har man inte när man torkar dem rena.När vi målade en av dagarna så regnade det och åskade så hundarna hoppade in och la sig i bilen som stod intill verkstan där vi målade. De är så himla duktiga min fina Fyra! Fast det åska så var Yougi ovanligt lugn och blev inte så stressad, undra om det var för att de alla låg så tätt tillsammans och ingen av de andra reagerade, luckan på bilen var öppen hela tiden för värmens skull.Lillhusse och jag bestämde oss för att sova kvar på landet och med Husse hem följde Jester och Yougi så även Husse hade sällskap. Så tomt det blev med bara två men Gilly, Ozzy och jag vi passade på att njuta av en härlig lång och mycket sen kvällspromenad på landet, helt underbart! Hemma hade Yougi tyckt att det var helt ljuvligt att ha Husse för sig själv, hussehund som han är men Jester hade deppat lite så nästa gång får Jester allt stanna hos mig han också. 


Lite tomt med bara två men väldigt mysigt!

Innan vi kom hem hade dimman kommit smygandes över fälten, så vackert!


Dagen efter så blev vi hela familjen samlade igen och Två blev Fyra precis så som det ska vara och målningen fortsatte...

För att de varma dagarna inte skulle bli allt för tråkiga när vi målade så stack jag in lite godissök och grissvansar att leta och gnaga på. Hundarna klagade inte alls! Yougi han höll sig mest inne för att flugornas skull och även Gilly gick ofta in och la sig på grund av värmen. Jester han låg oftast i skuggan och njöt under ett träd och Ozzy han var där vi var, hade en egen liten bädd i verkstan, sen var han den hunden som hade vit målarfärg lite varstans också förstås... Härliga dagar hade vi fast det låter tråkigt med målning men vi hade det riktigt mysigt allihopa!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!