söndag 2 mars 2014

Bilsele!

Äntligen har vi köpt en bilsele till Ozzy så nu åker han kungligt i baksätet och framförallt säkert! Han har åkt med de andra i bagageutrymmet men då han gärna styr och ställer där bak så slutar det ibland med att de stora Tre står intryckta i hörnen och inte vågar röra sig. Tänk vilken "makt" en sån liten kan ha över världens snällaste Tre.

Sen har det inte känts helt säkert om vi skulle krocka att ha liten Ozzy med de stora Tre där bak. Visst vi har galler så säkert åker de men vid en krock skulle Ozzy lätt bli mosad av de stora om de ville sig illa.

Så äntligen har vi fått ordning i bilen med en bilsele till Ozzy. Han har fått en egen korg och en mysig fleecefilt så han ser rätt nöjd ut när han ligger nerbäddad i bilen bredvid Lillhusse. Jag känner mig supernöjd med att alla åker säkert igen och varför jag inte gjort det tidigare det kan man ju allt undra... det är ju så viktigt att alla åker säkert i bilen för allas skull! Nöjd matte, nöjda stora Tre och rätt nöjd liten Ozzy (helst vill han åka med de stora Tre om han fick välja själv).


Lite missnöjd över att inte kunna hoppa ur bilen på en gång när vi packar ut... ytterligare en bra sak för matte!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!