onsdag 28 januari 2015

Pulkabacken...

Idag tog vi en promenad förbi Lillhusses favorit pulkabacke, äntligen är han frisk och kan njuta av den snön som ligger kvar. Sån otur han hade att bli sjuk när snön äntligen kom och nu när han är frisk är det plusgrader  och regnar... han som längtat så efter snö! Hundarna var förstås med och de väntade snällt på varma filtar medan Lillhusse åkte ett par vändor i backen.
 


 
På vägen hemåt träffade vi på den här skönheten! En Italiensk vinthundstik som heter Lila, hon bor inte här i stan men var här och hälsade på. Det var så roligt att träffa en annan Italienare för det händer inte ofta i den här stan. Ozzy blev också glad och tyckte det var en väldigt spännande tjej och sprang glatt fram och hälsade något han inte gör med alla hundar. Så fina de var tillsammans!

 
Sen avslutade vi med lite spring och bus i skogen och på ett fält och godissök i skogen förstås, det börjar bli en vana på våra promenader. Det blev en dag när alla fick göra det som de tyckte bäst om, Lillhusse fick åkte pulka, Yougi fick leta godis, Jester fick busa i skogen, Gilly fick sträcka ut på ett stort fält, Ozzy fick tjusa med en söt liten tjej och studsa runt i skogen och jag fick njuta av att bara vara tillsammans med mina fina och se att alla var nöjda och glada efter promenaden, sånt som värmer mitt hjärta!
 


 
Det är så synd att snön är på väg att försvinna! Vi som hade sån fin och härlig snö... nu är det bara blask och mer regn ska det komma i veckan och nästa vecka har jag hört ryktas om att det ska bli 10 minusgrader vilket innebär att den snön som ligger kvar blir isig och hård och vägarna blir glashala igen... Nu har jag IceBug i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!