fredag 27 december 2013

Annandagen!

Fortfarande var vi kvar på landet och vi vaknade upp till minusgrader och frost ute, riktigt vackert och så betyder det mindre lera ute - me like! Sådana morgnar längtar jag ut och efter frukost och lite förmiddagsvila gav sig hundarna och jag ut på en härlig tvåtimmarspromenad och den var verkligen härlig!

Jester busade på fälten... en pinne kan vara ett riktigt byte!

 
Så vackert ute med frost på marken och dimma!


 
Måste bara säga att det här täcket är verkligen helt underbart! Det absolut bästa täcket jag har här hemma. Det håller fukt, regn och blåst ute och det håller värmen riktigt bra, ett perfekt täcke när nu vintern är som den är just nu med råkalla dagar, blåst och regn. Tror även att det här täcket kommer hålla Ozzy varm även när och om det blir ordentligt med minusgrader också, en tröja under då bara för lite extra värme som blir det super.

 
Fler som var ute och gick med sina hundar, inte ofta vi ser andra hundar när vi går här men idag gjorde vi det. Märktes även på de hundarna att de inte var vana att möta andra hundar... som de skällde!

 
Spännande att spana och lyssna på de skällandes hundarna...

 
Sagolikt vackert!
 



 
Korvsök, en liten aktiveringspaus på promenaden, alltid lika uppskattat!

 
Vackra Jester!

 
Titta mer spännande på dagens promenad...

 
En häst idag också... Gilly är den som tycker att hästar är otäcka. De andra står mest stilla och spanar men ju närmare hästen kom ju närmare mig kom Gilly, tillslut stod hon tryckt intill mitt ben när hästen passerade.

 
Genom skogen och hemåt...




Sen var det dags för lunch och efter det hemfärd och jag vet en som verkligen ville med hem när vi packade bilen...

 
Borta bra men hemma bäst och nu är vi äntligen hemma igen! Alla hundarna fick sig ett välbehövligt bad när vi kom hem så nu är de rena efter alla lera på landet och idag när nu julen är slut ska vi nog mest bara njuta av att just vara hemma. Lillhusse vill leka med alla sina julklappar och hundarna är rätt trötta efter ett par dagar hemifrån, så idag njuter vi bara och ser regnet utanför fönstret (en och annan promenad måste vi ut på förstås). God fortsättning till er alla och jag hoppas att ni haft en underbar julhelg, det har vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!