lördag 3 maj 2014

Ett par dagar på landet...

Den här veckan fick Lillhusse och jag en härlig långhelg, husse jobbade däremot så vi passade på att åka ut till pappa min på landet ett par dagar. Där ute trivs både hundarna, Lillhusse och jag, så mysigt!
 
En mysig kvällspromenad i skogen.

 
Spännande med slaktavfall...


 
Lillhusse måste ju bara testa... hur det kändes att vara jägare. Han hade väldiga funderingar om jägare verkligen är snälla eftersom man inte får döda djur... många tankar hos en femåring!

 
Finns bara ett ord och det är KÄRLEK!

 
Efter en natt med väldigt trångt i sängen då alla fyrbenta alltid ska ligga i sängen så fort vi åker bort så vaknade vi till vackert väder och sol!
 
En stunds vila i skuggan, se så mysigt ut!

 
En paus hos matte... 
Man blir trött av lantluft så en lunchvila behövdes och när vi vaknade låg de här två tätt tillsammans, godingar.

 
Härliga promenader på landet, man känner sig så fri på något sätt!


 
Godissök ett måste efter en långpromenad på landet.

 
Vi passade även på att träna en del när vi ändå hade så härliga ytor att vara på. Ozzys träning har jag redan skrivit om men även Gilly och jag tränade en hel del Rallylydnadsmoment och de övningar som Ozzy fått i läxa i Freestylen. Som hon älskar att jobba och Freestyle det gick som en dans, det tyckte hon var skoj!
 
Ett par härliga dagar hade vi på landet! Väl hemma sen så fortsatte vi vårstädningen som vi påbörjade här hemma i torsdags innan vi åkte. Så nu är alla hundbäddar tvättade, hundarna badade och doftar gott av grönsåpa och de är alla avmaskade. Så nu skiner hemmet och hundarna ett par dagar i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!