lördag 3 maj 2014

Tipspromenad!

Idag hoppade vi över hundkursen, det var sökruta vi skulle göra igen och det vet vi ju hur det gick förra gången *ler. Nej det var inte anledningen till varför vi hoppade över kursen utan för att de krockade med Lillhusses fotbollsträning och Husse var bortrest på utbildning.

Istället fick hundarna en härlig långpromenad på Ryssbergen där vi gick en Tipspromenad som Hundklok ordnat. Ett mycket trevligt initiativ! Det var en insamling till WSPA, 50 kr deltagaren kostade Tipspromenad och alla pengar gick oavkortat till välgörenhet, det känns alltid bra. Alla frågor var hundrelaterade så klart och även om vi gick ensamma så märktes det på hundarna att det luktade mycket hund där vi gick. Vi var ett av de sista gängen som gick så det fanns många dofter att lukta på... Med oss på promenaden var våra fina vänner också, Cliff, Ida och deras matte så helt ensamma var vi förstås inte.


Efter promenade satte vi oss i ett vindskydd för att just skydda oss från vinden och fikade, så mysigt!
 
Två som verkligen kan konsten att koppla av!

 
Vackra Cliff!

 
Ozzy sitter i knäet förstås!

 
Yougi tätt intill bakom ryggen.

 
Fina Ida tätt intill bakom sin matte och med Gillys tassar i ansiktet.


Mina hundar var mycket trötta efter promenaden och har mest bara sovit sen vi kom hem. Har varit ett par händelserika dagar för dem med landet och sen tipspromenad och imorgon väntar hundkurs x 3. Jag vet i alla fall en matte som kommer sova gott när söndagkvällen kommer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett tassavtryck - skriv ett par rader. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Camilla och de Fantastiska Fem!